Gratis verzending
Yoga Specials
Free shipping nl V3

Retouren

Mocht je niet tevreden zijn met de aankoop neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op via info@yoga-specials.nl of maak gebruik van het retourformulier (zie hieronder).
 
Om de retourzending of het omruilen zo spoedig mogelijk te laten verlopen vragen we je een email te sturen met de volgende informatie:
  • Ordernummer  
  • Artikelnummer 
  • Het hoeft niet, maar wij horen graag de reden van retour, zodat wij de site en collectie steeds beter kunnen afstemmen.
Per e-mail ontvang je een retournummer dat je bij het pakket voegt.
 
Alleen artikelen die niet gebruikt, gedragen of gewassen zijn en zijn voorzien van de originele bevestigde labels, komen in aanmerking voor omruiling of terugzending.
 
SALE items worden geacht binnen 14 dagen retour te zijn.
Na 14 dagen wordt volstaan met een tegoedbon voor het sale artikel en geen terugstorting.
 
Indien bij ruilen het gewenste artikel niet meer voorradig is, wordt in overleg een alternatief aangeboden of het bedrag terugbetaald.
We verzoeken je het artikel zo mogelijk in de oorspronkelijke verpakking onder vermelding van het door ons verstrekte retournummer te retourneren. 

’De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.’’

 
De kosten voor het retourzenden zijn voor rekening van de koper. Indien door ons het verkeerde artikel is verzonden of het artikel vertoont een defect vergoeden wij de kosten voor het terugzenden.
Niet of onvoldoende gefrankeerde retourpakketten worden niet behandeld.
Retouren die niet bij ons zijn aangekomen en niet zijn te controleren omdat de retour is verzonden zonder track&trace code kunnen wij niet in behandeling nemen. Retourzendingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de verzender.
 
Adres voor retourzendingen:
 
Yoga Specials
Breestraat 83
2311CK LEIDEN, NL
 
Je kunt je bestelling ook ophalen of omruilen bij ons in de winkel op Breestraat 83, Leiden of in onze winkel in Haarlem, Kleine Houtstraat 92.
Open van dinsdag t/m zaterdag van10.30 tot 18.00 uur.

 

 

(Dit formulier is ook beschikbaar als laatste pagina onder Voorwaarden)

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

 

  • Aan:          [ naam ondernemer]

[ geografisch adres ondernemer]

[ e-mailadres van ondernemer]

 

  • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

herroept/herroepen*

 

  • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]
  • [Naam consumenten(en)]
  • [Adres consument(en)]
  • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

 

Verzendkosten 

 
Voor bestellingen vanaf € 75,- is de verzending gratis. Ook als je je bestelling bij ons in Leiden of bij Yoga Specials Haarlem komt ophalen vervallen uiteraard de verzendkosten. Voor bestellingen lager dan € 75,- rekenen wij slechts een bijdrage van € 4,95 voor de verzending.
Wil je iets omruilen dan rekenen wij geen verzendkosten. De kosten voor het retour zenden naar Yoga Specials zijn voor de koper (zie ook hierboven m.b.t. retouren).
 
 

Klachten

Wij doen uiteraard ons uiterste best om je snel en zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heb je toch een klacht, meldt dit ons dan zo snel mogelijk. Je kunt een e-mail sturen via het contactformulier of naar info@yoga-specials.nl. Omschrijf de klacht nauwkeurig en vermeld eventueel het bestelnummer en de aankoopdatum. Je krijgt z.s.m. maar uiterlijk binnen 7 werkdagen antwoord over de afhandeling van je klacht.
 
 

Privacy

Yoga-Specials respecteert de privacy van alle gebruikers. De persoonlijke informatie die je ons verschaft wordt uiterst vertrouwelijk behandeld. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om je bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen en worden onder geen enkele voorwaarde aan derden overgedragen.