Yogabroek heren

Yoga Specials is één van de weinigen met een compleet aanbod yogabroeken speciaal voor mannen.
Van de korte Practice Shorts voor de meest intensieve vormen van yoga en Bikram tot de enkellange wijde Long Pants (ook zeer geschikt voor Tai Chi, Qi Gong etc). Daar tussenin zitten de ¾ Freestyle Shorts en de Yoga Shorts net boven of onder de knie. De verschillende stijlen zijn allen verkrijgbaar in meerdere kleuren en in de maten S t/m XL.

Collectie

Onze collectie yogabroeken voor heren bestaat uit:
 
- We'ar: Freestyle Shorts, Practice Shorts, Terry Shorts, 20s Skinny
- Anjaly: Long Pants, yoga Shorts Knee
- W2: Sweat Pants

Gecertificeerd biologisch

Onze yogabroeken voor mannen zijn gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen, worden in kleine hoeveelheden geproduceerd door kleinschalige bedrijven en binnen de juiste arbeidsomstandigheden. Elk merk heeft 'ethical manufacturing' hoog in het vaandal staan.

Bijpassende Yoga shirts

Uiteraard hebben we hierbij ook mooi passende Yoga shirts voor mannen, zoals de Dada Mens Yoga T van het Italiaanse Quarzia. Zacht materiaal, dun dus niet te warm en met een kleine V-hals zodat het shirt niet in de weg zit in bijvoorbeeld downward dog.
Van We’ar hebben we de mouwloze V-tank in vrolijk India oranje of matchend Moonson Grey. Een shirt met een aan yoga gerelateerde print vind je bij Kaya en als het iets kouder is hebben we iets warmere shirts van Anjaly. Alles in meerdere kleuren en maten.